top of page

Let's enjoy Catalan culture in the metaverse!

What is CatVers Christmas?

We want Catalans to be able to enjoy old traditions, without neglecting technology and digitalisation!

That's why we've developed an environment in the CatVers where you can make your uncle poop, visit a manger and even customize your own pooper!

How and when can I enter CatVers Nadal?

oficina_CatVers Empresa.jpg

 Oficina 

La sala de reunions és un espai que et permetrà trobar-te, tant amb persones de la teva empresa, com amb les persones externes que desitgis. Es tracta d'un espai d’oficina per 12 usuaris on es pot compartir pantalla, dibuixar, penjar arxius, parlar i escriure per xat i utilitzar avatars “holograma”.

auditori_CatVers Empresa.jpg

 Auditori 

 

Gràcies a la sala Auditori, podràs presentar qualsevol novetat a qui vulguis (treballadors, accionistes, clients, membres de la junta, etc.), sense que ningú s'hagi de desplaçar.

Pots fer-hi conferències, presentacions de productes, tertúlies o qualsevol altre format que desitgis. Es tracta d'un espai on es podrà compartir pantalla, dibuixar i permetre parlar i escriure per xat. Aquesta sala és una excel·lent eina per compartir continguts i idees de manera segura i accessible.

exposicio_CatVers Empresa.jpg

 Sala d'Exposicions 

Vols que qualsevol persona pugui visitar el teu showroom des de casa seva? T'agradaria poder mostrar el teu porfoli de productes en un entorn immersiu? 

La Sala d'Exposicions del CatVers és l'espai que busques!

 

Aquesta sala és una excel·lent manera de mostrar a potencials clients tot el que la teva empresa pot arribar a fer d'una forma divertida i accessible.

Quant costa treballar al metavers?

Des del CBCat creiem que el metavers ha de ser accessible per a tothom, no només per a grans corporacions, que poden invertir-hi molts diners.​

És per això que hem dissenyat un sistema de preus que permet tenir sales estàndard a preus econòmics, per tal que tothom tingui la possibilitat d'entrar en aquest nou entorn. 

Ara bé, si el que busques és portar la teva presència al metavers a un altre nivell, amb un espai personalitzat, i amb funcionalitats úniques, també pots fer-ho amb CatVers Empresa!

Consulta els nostres plans, i tria el que més s'ajusti a les teves necessitats:

Oficina Bàsic 

Espai d’oficina al CatVers per 12 usuaris on es podrà compartir pantalla, dibuixar, penjar arxius, parlar i escriure per xat i utilitzar avatars “holograma”.

Dirigit: A empreses o institucions que vulguin tenir una primera experiència de com fer una reunió en una oficina al CatVers.

Cost: 20 € / mes

Auditori Bàsic 

Espai d’auditori al CatVers on es podrà compartir pantalla, dibuixar i permetre parlar i escriure per xat.

Dirigit: A empreses o institucions que vulguin tenir una primera experiència de com fer una presentació en un auditori al CatVers.

Cost: 20 € / mes

Sala d'Exposició Bàsic 

Sala d'exposició al CatVers on els usuaris es podran comunicar entre ells i es podrà accedir a URLs als diferents projectes, que poden ser en format d'imatges o vídeos.

Dirigit: A empreses o institucions que vulguin tenir una primera experiència de com mostrar i visitar una galeria al CatVers.

Cost: 20 € / mes

Què esperes per
treballar al metavers?

Quines sales us interessen? (Marqueu totes les opcions)

Gràcies per l'interès en el CatVers! En els pròxims dies, una persona del nostre equip contactarà amb tu per concretar els detalls, i començar la teva aventura al metavers català!

bottom of page