V6-Catvers-derivada-color.jpg

Festa Major del CatVers

Impulsem el talent creatiu digital a Catalunya

Aviat celebrarem la Festa Major del CatVers!

És tradicional en moltes festes majors que la gent engalani els carrers, i competeixin en diferents categories per veure quin és el guanyador. La Festa Major el CatVers parteix d'aquesta tradició per permetre que les institucions i entitats que estaven adherides a la iniciativa puguin participar modelant la seva pròpia sala segons els seus interessos: podran crear de zero l'espai, els objectes i les experiències que s'hi troben, basant-se en la promoció de la seva activitat. 

Fins a mitjans de setembre, les entitats tindran temps de treballar, juntament amb creadors i creadores voluntaris que tinguin la capacitat tècnica per a fer-ho, en aquests espais, amb la idea que durant els deu dies de la festa major es puguin organitzar actes en aquests entorns: hi podrà haver des de concerts fins a exposicions d'art, passant per conferències, concursos o qualsevol altra activitat que l'entitat pugui creure d'interès. 

 

Un cop acabada la Festa Major, tindrà lloc la cerimònia d'entrega de premis, on es reconeixeran les sales més votades pels participants en diverses categories, i es premiarà els creadors d'aquestes.

Festa Major Web.png

Qui pot participar en la Festa Major del CatVers?

Entitats catalanes sense ànim de lucre, i creadors o creadores digitals, que vulguin participar voluntàriament en el projecte, conquerint així l'espai digital català. 

Fins quan es pot participar?

Les sales han d'estar creades durant el mes de setembre, per tal que l'organització del CBCat (Centre Blockchain de Catalunya), juntament amb el Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya les puguin revisar. 

Com em puc inscriure?

Què guanyo com a creador/a?

Els creadors de les 3 sales més ben valorades, guanyaran unes Oculus Quest 2! 
D'altra banda, tothom que hi participi guanyarà experiència en la creació d'entorns digitals als metaversos: ampliarà el seu portfoli, adquirirà notorietat, i es relacionarà amb un ecosistema interessat en aquests entorns. 

Quines són les properes passes?

Un cop t'hagis inscrit, ens posarem en contacte amb tu per emparellar-te amb una entitat, i llavors haureu de treballar en un brífing, que presentareu al CBCat. A partir d'aquí, l'organització aprovarà la vostra idea, o us indicarà millores per tal de poder continuar amb el procés. Si passeu aquesta fase, podreu començar a crear la vostra sala al CatVers!