top of page

Festa Major del CatVers

Impulsem el talent creatiu digital a Catalunya

Del 2 de novembre a l'1 de desembre, vine a la Festa Major del CatVers!

És tradicional en moltes festes majors que la gent engalani els carrers, i competeixin en diferents categories per veure quin és el guanyador. La Festa Major el CatVers parteix d'aquesta tradició per permetre que institucions i entitats catalanes puguin col·laborar amb professionals i estudiants per modelar la seva pròpia sala de realitat virtual segons els seus interessos, creant de zero el seu espai, els objectes i les experiències que s'hi troben.

 

Gaudeix ja de la primera Festa Major immersiva de Catalunya, vine al Catvers!

Festa Major Web.png

Si és la primera vegada que hi accedeixes, i tens dubtes, aquest vídeotutorial t'ajudarà:

GIF Inici Sessió.gif

L'Agenda de la Festa Major

 

Durant la Festa Major del CatVers, a més de visitar sales, els assistents també podran participar en diferents experiències dutes a terme per les entitats que han creat aquests espais. 

Aquí podreu trobar un calendari amb totes les activitats previstes per aquest mes de festa en realitat virtual!

Igual com a les Festes Majors tradicionals,
la sala guanyadora del CatVers mereix un reconeixement

És per això que els usuaris que hàgiu visitat la Festa Major, podreu votar la sala que més us hagi agradat. Un cop finalitzada la Festa Major, el CBCat farà una cerimònia on  s'entregarà un premi al creador o la creadora de la sala més votada, així com un reconeixement als espais més ben valorats.

La votació es fa mitjançant la plataforma Discord, que el CBCat fa servir per estar en contacte amb el seu públic, i a la qual us recomanem que no perdeu de vista per assabentar-vos de totes les novetats de blockchain i metaversos. Sota el botó per votar trobareu un videotutorial que explica com dur a terme el procediment.

 

Ja has assistit a la Festa Major del CatVers?

No t'oblidis de votar la sala que més t'hagi agradat!

Aquí et deixem un breu vídeo amb les passes a seguir per poder votar:

GIF Votacions.gif
bottom of page