V6-Catvers-derivada-color.jpg

Festa Major del CatVers

Del 23 de juny al 4 de juliol

Aviat celebrarem la Festa Major del CatVers!

És tradicional en moltes festes majors que la gent engalani els carrers, i competeixin en diferents categories per veure quin és el guanyador. La Festa Major el CatVers parteix d'aquesta tradició per permetre que les institucions i entitats que estaven adherides a la iniciativa puguin participar modelant la seva pròpia sala segons els seus interessos: podran crear de zero l'espai, els objectes i les experiències que s'hi troben, basant-se en la promoció de la seva activitat. 

Fins a mitjans de juny, les entitats tindran temps de treballar, juntament amb creadors i creadores voluntaris que tinguin la capacitat tècnica per a fer-ho, en aquests espais, amb la idea que durant els deu dies de la festa major es puguin organitzar actes en aquests entorns: hi podrà haver des de concerts fins a exposicions d'art, passant per conferències, concursos o qualsevol altra activitat que l'entitat pugui creure d'interès. 

 

A mitjans de juliol tindrà lloc la cerimònia d'entrega de premis, on es reconeixeran les sales més votades pels participants en diverses categories, i es premiarà els creadors d'aquestes.

Festa Major Web.png