top of page

Compartir enllaços d’avatars de manera privada



Tens una sala del CatVers on vols que avatars específics estiguin disponibles per a persones específiques però no per a altres? Per exemple, una sala on l'intèrpret té un avatar exclusiu o els moderadors porten una samarreta de moderador personalitzada, no disponible per als assistents? Si és així, en aquesta secció t’expliquem com fer-ho!


Si creeu un avatar personalitzat (secció “1.d. Avatars personalitzats”), podeu enviar el conjunt de textures 2D o el fitxer del model 3D GLB a la sala per carregar-lo.


Alternativament, si voleu facilitar les coses als organitzadors de l'esdeveniment, podeu crear un "vestidor" per a avatars especials. Es tracta d'una sala on es mostren els diferents avatars perquè la gent els esculli.


Crear un vestidor


  1. Crea una nova sala de Hubs perquè sigui el "vestidor".

  2. Pengeu un avatar especial que vulgueu compartir i, a continuació, cerqueu-lo a la vostra llista de "els meus avatars".

  3. Feu-hi clic amb el botó dret i seleccioneu "copiar la ubicació de l'enllaç".

  4. Torneu al vestidor i, a continuació, premeu CTRL+V (CMD+V a Mac). S'afegeix una representació 2D de l'avatar a l'habitació com a objecte.

  5. Fixeu aquest objecte perquè no desaparegui quan sortiu de l'habitació (passeu el cursor sobre ell, premeu la barra espaiadora i seleccioneu "fixar").

  6. Comparteix l'URL d'aquest vestidor amb l'equip organitzador. Per portar un avatar, els usuaris només han d'assenyalar el que volen i seleccionar "utilitzar avatar".

Recent Posts

See All

Resolució de problemes

Encallat a la pantalla de càrrega Les sales poden tenir models 3D complexos o objectes que poden augmentar el temps de càrrega, especialment en dispositius menys potents (és a dir, telèfons mòbils o a

Configuració de l’usuari

Canviar el nom i l’avatar La primera vegada que entreu a una sala de Hubs triareu un nom i un avatar. Podeu canviar-los en qualsevol moment fent clic al menú "Persones" a l'extrem superior esquerre de

Característiques del Hubs

Interfície de l’usuari Convidar: obre un quadre de diàleg amb informació sobre com compartir la sala amb els amics. Trobareu més informació al “Menú Convida” de la secció “Menús” d’aquest capítol. Sil

bottom of page