Configuració de les sales



Canviar d'escena


Hi ha moltes escenes per triar al nostre navegador d'escenes destacades. També podeu pujar la vostra amb el nostre editor d'escenes: l’Spoke. Si sou un moderador de sala, cerqueu el navegador d'escenes obrint el menú desplegable i seleccionant "Tria una escena" (tingueu en compte que només hem comprovat el rendiment de les escenes destacades en tots els dispositius; aquelles que no apareguin a la secció “destacades” són subjectes a errors de rendiment).


Canviar el nom de la sala


Per canviar el nom d'una sala, els moderadors de la sala poden seleccionar "Configuració de la sala" al menú desplegable i introduir un nom nou.


Permisos de sala


Per defecte, les sales estan configurades en el mode "Enllaç compartit", on els enllaços de sales contenen identificadors únics i aleatoris. Si compartiu aquest enllaç, tothom podrà accedir a la sala. També podeu configurar la sala en el mode "Només per invitació", que us permet generar un enllaç amb un identificador únic i aleatori addicional. Aleshores, els visitants han d'utilitzar aquest enllaç d'invitació per accedir a la sala, i l'enllaç d'invitació es pot revocar per denegar l'accés futur a la sala. Quan es revoca un enllaç d'invitació, se'n genera un de nou al seu lloc (els usuaris que ja estiguin a la sala no seran expulsats).


També podeu tornar del mode "Només per invitació" al mode "Enllaç compartit". Com que el mode "Enllaç compartit" és menys restrictiu, permetrà als usuaris amb enllaços d'invitació revocats anteriorment accedir a la sala. Si voleu evitar-ho, manteniu la sala en mode "Només per invitació".


Podeu especificar si els usuaris de la sala poden crear i moure objectes, crear càmeres, fixar contingut, dibuixar amb el llapis, crear emoji o, fins i tot, volar. Per defecte, totes aquestes funcions estan habilitades. Per canviar-les, seleccioneu "Configuració de la sala" al menú desplegable i configureu els permisos que vulgueu.


Promoció dels moderadors de sala


Quan es troba en una sala amb altres usuaris de confiança, el propietari de la sala pot promoure que altres usuaris també tinguin permisos de moderació. Els moderadors promocionats tenen tots els mateixos permisos que els propietaris d'una sala. És important assegurar-se que els usuaris que s'ascendeixin a moderadors siguin de confiança, ja que tindran la capacitat de canviar el nom, canviar les escenes o tancar la sala.


Per promocionar un usuari a moderador, seleccioneu l'usuari de la llista d'usuaris i feu clic al botó "Promocionar". Els usuaris han d'estar registrats per ser promocionats.


Capacitat màxima


Les sales del CatVers tenen una recomanació de capacitat màxima de 25 persones per garantir el rendiment en tots els dispositius. No obstant això, els creadors de les sales poden escollir una capacitat màxima de fins a 50 persones. A més, molts més poden mirar des del vestíbul, fins i tot quan l'habitació està plena. Els usuaris del vestíbul poden veure i escoltar el que passa dins de la sala i poden interactuar amb altres persones mitjançant el xat. Si una sala està plena, us recomanem que activeu el "Mode de càmera" per visualitzar el que està veient algun dels moderadors.


Mode de càmera


El mode de càmera transmet la vista d'un moderador per aquells que es trobin al vestíbul. Això permet als usuaris que no han entrat a la sala veure què passa a l'espai virtual des del punt de vista del moderador. Per activar el "Mode de càmera", seleccioneu-lo al menú desplegable. En entrar al mode de càmera, es mostra un botó per amagar la interfície d'usuari. Això pot ser útil a l'hora de fer captures de pantalla d'un esdeveniment. Premeu “Esc” per tornar a mostrar la interfície d'usuari.


Expulsar usuaris


Per expulsar temporalment a un usuari de la sala, obriu el menú de l'avatar i seleccioneu "Expulsar".


Autenticació mitjançant Discord


Quan creeu una sala al CatVers, aquesta és crear com a sala privada de manera predeterminada. Compartir l'enllaç o el codi d'accés amb altres persones els permet entrar en aquesta sala específica, de manera que, en general, cal tenir cura amb qui té l'enllaç.


Podeu enllaçar una sala a un canal d'un servidor de Discord i fer que els membres del vostre servidor s'uneixin a través del Discord. Prohibir un usuari del vostre servidor o eliminar-lo del canal de Discord impedirà que pugui tornar a unir-se a la sala enllaçada, malgrat que aquest usuari encara tingui l'enllaç a la sala.


Sales preferides


Afegiu una habitació a la vostra llista de preferides obrint el menú "Més" i fent clic a "Afegeix a preferides". Afegir una sala al grup de preferides farà que sigui més fàcil trobar-la de nou.


Per eliminar l'habitació dels vostres preferits, obriu-la, obriu el menú "Més" i feu clic a "Treure de preferides".


Tanca una sala


Quan sortiu d'una sala del CatVers, aquesta continuarà sent accessible mitjançant el seu URL. Pots optar per tancar permanentment l'habitació seleccionant "Tanca sala" al menú desplegable. Els enllaços i els codis de la sala ja no funcionaran per a ningú, inclòs el propietari de la sala.


Recent Posts

See All

Millora del rendiment Quan creeu escenes al CatVers, probablement voldreu que funcionin bé en una àmplia gamma de dispositius. Des de dispositius de realitat virtual amb cable d'alta potència fins a t

És possible enllaçar sales de Hubs amb Spoke o directament des de Hubs. Per fer-ho, primer voldreu crear les vostres sales i després crear escenes per a les sales que utilitzen l'element "Enllaç" per