top of page

Inscriure's per participar en la Festa Major

Updated: Mar 3, 2022

Ets una institució o entitat cultural, o un/a creador/a i voleu participar a la Festa Major del CatVers? A continuació trobareu un tutorial sobre com inscriure-us!

Per tal de poder-ho fer, primer cal entrar al servidor de Discord del CBCat (Centre Blockchain de Catalunya). Aquesta és la plataforma que s'utilitza per mantenir el contacte entre l'organització del CatVers i els creadors de sales, i per automatitzar els processos necessaris.

Primeres passes amb el Discord


1. Comença entrant a Discord, i creant-te un compte.


2. Quan ja el tinguis creat, entra al servidor del CBCat.


3. A continuació, veuràs que has de completar algunes passes abans de poder unir-te al servidor. En concret, hauràs d'acceptar les normes d'ús:


4. Quan hagis acceptat, podràs veure el primer missatge, al canal de benvinguda. Llegeix-lo atentament. Si reacciones amb un 👍, automàticament passaràs a ser un amic / amiga del CBCat, i podràs veure altres canals:


5. Ara que ja ets amic del CBCat, has de decidir quina informació vols rebre. Reacciona a les icones que es corresponguin amb els teus interessos. Si vols crear una sala al CatVers, és imprescindible que reaccionis al 🌐.




6. Se t'obrirà la categoria CatVers, amb dues noves pestanyes:

  • Festa Major CatVers

  • Suport tècnic


7. Entra al canal "Festa Major CatVers", i selecciona si pertanys a la categoria d'entitat o institució cultural sense ànim de lucre, o si ets un creador o creadora que vol participar com a voluntari, ajudant les entitats.



Després d'aquesta acció no veuràs cap nou canal, de moment, però ara ja tenim la informació necessària per poder-te posar en contacte amb una entitat o amb un creador (segons quin sigui el teu perfil).


En els pròxims dies us emparellarem, i ja podreu crear una sala i començar a treballar! Aviat us farem saber quines són les pròximes passes.


Recent Posts

See All

Avatars personalitzats

Al Hubs podeu triar com voleu representar-vos. Seleccioneu entre qualsevol dels avatars destacats o els més nous, o creeu el vostre! Depenent de com t'agradaria participar en el procés de creació de l

Primeres passes: Spoke, l’editor del CatVers

Si el que voleu és crear mons de realitat virtual personalitzats, el Spoke és l’eina integrada al CatVers per a fer-ho! El Spoke és un editor d'escenes 3D en línia. Amb Spoke, podeu crear entorns amb

Primeres passes: Hubs, l’entorn virtual

En aquest capítol us mostrarem els conceptes bàsics del CatVers! Per començar, entreu al nostre Discord i enregistreu-vos. És important familiaritzar-se amb aquesta plataforma perquè serà el mitjà a t

bottom of page