top of page

Il·luminació i ombres


Il·luminació


La il·luminació pot canviar l'estat d'ànim de la teva escena. A més dels Skyboxes, la il·luminació pot provenir de les fonts següents:


Ombres


Al tauler de propietats de les diferents llums trobareu la configuració d'ombres. Els paràmetres disponibles varien segons el tipus de llum.



És possible que noteu que la il·luminació de la vostra escena és diferent a l'escriptori que als dispositius mòbils. Algunes funcions d'il·luminació estan desactivades al mòbil per raons de rendiment.

Recent Posts

See All

Publicar escenes

Podeu publicar una escena directament al CatVers o exportar-la com a fitxer .glb o com a escena de Spoke heretada. Publicació al CatVers Quan publiqueu al CatVers, la vostra escena tindrà un URL únic.

Física i navegació

Generació de quadrícules de navegació El plànol defineix tant per on pots caminar, com de quina manera els objectes interactius xoquen amb l'escena. Crea una quadrícula de navegació (on es pot caminar

Skyboxes

Els Skyboxes poden afectar significativament l'ambient de la vostra escena. A menys que hàgiu començat des d'una plantilla que hagi eliminat els elements predeterminats, hauríeu de tenir un skybox a l

bottom of page