top of page

Crear un projecte

Al Spoke, podeu crear un projecte nou des de zero, editar una escena ja existent, o importar un projecte fet amb Spoke que algú us enviï.



Comença un nou projecte


Per crear un projecte nou amb Spoke, aneu a https://catvers.land/spoke. Si és la primera vegada, tindreu l'opció de seguir un tutorial per familiaritzar-vos amb les funcions. Si ja heu creat escenes a Spoke i heu iniciat la sessió, veureu els vostres projectes anteriors llistats aquí.


Seleccioneu "Nou projecte" i escolliu escenes existents de la comunitat per editar, o "Nou projecte buit" per començar des de zero.


Edita escenes existents


Les escenes que es publiquen al CatVers amb una llicència “creative commons” es poden remesclar. Podeu importar-les a Spoke de la següent manera:


  • Des de dins d'una sala utilitzant l'escena en qüestió, obriu el menú desplegable

  • Seleccioneu "Informació de l'habitació i l'escena"

  • Feu clic al nom de l'escena per obrir la seva pàgina de destinació

  • Seleccioneu "Edita amb Spoke"


Importa un arxiu “.spoke”


Si algú vol compartir la seva escena de Spoke amb tu sense publicar-la al CatVers, pot exportar-la com a fitxer .spoke. Podeu importar fitxers .spoke de la següent manera:


  • Feu clic al botó "Nou projecte".

  • Al menú, seleccioneu Fitxer > Importa el projecte .spoke heretat

  • Seleccioneu "D'acord" a la sol·licitud (abans, guardeu la feina feta!) i, a continuació, seleccioneu el fitxer que voleu carregar.


Recent Posts

See All

Publicar escenes

Podeu publicar una escena directament al CatVers o exportar-la com a fitxer .glb o com a escena de Spoke heretada. Publicació al CatVers...

Física i navegació

Generació de quadrícules de navegació El plànol defineix tant per on pots caminar, com de quina manera els objectes interactius xoquen...

Comments


bottom of page