top of page

Crear un projecte

Al Spoke, podeu crear un projecte nou des de zero, editar una escena ja existent, o importar un projecte fet amb Spoke que algú us enviï.



Comença un nou projecte


Per crear un projecte nou amb Spoke, aneu a https://catvers.land/spoke. Si és la primera vegada, tindreu l'opció de seguir un tutorial per familiaritzar-vos amb les funcions. Si ja heu creat escenes a Spoke i heu iniciat la sessió, veureu els vostres projectes anteriors llistats aquí.


Seleccioneu "Nou projecte" i escolliu escenes existents de la comunitat per editar, o "Nou projecte buit" per començar des de zero.


Edita escenes existents


Les escenes que es publiquen al CatVers amb una llicència “creative commons” es poden remesclar. Podeu importar-les a Spoke de la següent manera:


  • Des de dins d'una sala utilitzant l'escena en qüestió, obriu el menú desplegable

  • Seleccioneu "Informació de l'habitació i l'escena"

  • Feu clic al nom de l'escena per obrir la seva pàgina de destinació

  • Seleccioneu "Edita amb Spoke"


Importa un arxiu “.spoke”


Si algú vol compartir la seva escena de Spoke amb tu sense publicar-la al CatVers, pot exportar-la com a fitxer .spoke. Podeu importar fitxers .spoke de la següent manera:


  • Feu clic al botó "Nou projecte".

  • Al menú, seleccioneu Fitxer > Importa el projecte .spoke heretat

  • Seleccioneu "D'acord" a la sol·licitud (abans, guardeu la feina feta!) i, a continuació, seleccioneu el fitxer que voleu carregar.


Recent Posts

See All

Publicar escenes

Podeu publicar una escena directament al CatVers o exportar-la com a fitxer .glb o com a escena de Spoke heretada. Publicació al CatVers Quan publiqueu al CatVers, la vostra escena tindrà un URL únic.

Física i navegació

Generació de quadrícules de navegació El plànol defineix tant per on pots caminar, com de quina manera els objectes interactius xoquen amb l'escena. Crea una quadrícula de navegació (on es pot caminar

bottom of page