top of page

Quadrícula


Quan creeu per primera vegada una escena nova a Spoke, veureu la quadrícula a la finestra gràfica. Per mostrar o amagar la quadrícula, premeu el botó “Alterna la visibilitat de la quadrícula” al menú superior.


De manera predeterminada, el mode “Ajustar” està habilitat i els objectes s'ajustaran automàticament a la quadrícula. Per desactivar-ho, premeu el botó “Canviar el mode d'ajustament”.


Podeu ajustar la mida de la quadrícula canviant el número al quadre que hi ha al costat del botó “Canviar el mode d'ajustament”. Per defecte, els quadrats de la quadrícula són de 0,5 metres. Al costat d'això, podeu canviar la quantitat de rotació d'un objecte quan premeu els botons Q + E mentre l'objecte està seleccionat.


Quan carregueu l'escena per primera vegada, la graella estarà a alçada 0 de l’eix y. Tanmateix, si esteu treballant en una escena que té diversos nivells (per exemple, pisos d'una casa), potser voldreu augmentar o disminuir l'alçada de la quadrícula per facilitar el posicionament dels objectes que no estiguin arran de terra.



Recent Posts

See All

Publicar escenes

Podeu publicar una escena directament al CatVers o exportar-la com a fitxer .glb o com a escena de Spoke heretada. Publicació al CatVers...

Física i navegació

Generació de quadrícules de navegació El plànol defineix tant per on pots caminar, com de quina manera els objectes interactius xoquen...

Comments


bottom of page